Eind 2020 merkte ik dat mijn lichaam heel vreemd begon te doen, alsof er een soort malware door mijn systeem heen ging en mijn lichaam van binnen dat een eigen leven ging leiden. (Detox) verschijnselen werden steeds merkwaardiger tot ik eind 2022 tot nu echt in een soort bizarre toestand belandde.
Ik ga het nu hebben over mijn ervaring met ascensie en mijn bijna dagelijkse transmutatie van energie en trauma waardoor ik in veel periodes helemaal lamgelegd wordt.
Ik weet dat ik niet de enige ben die dit ervaart en dat er wereldwijd mensen zijn met onverklaarbare klachten. Die van mij zijn onder andere: uitputting, buikpijn, een draaiing in mijn lichaam, het voelen van energievelden in de bolvormige hologrammen die er letterlijk uit getrild worden maar ook zware hoofdpijnen, pijn in skelet, aura migraine, haaruitval, vibrationele griep, diepe emoties die uit het niets omhoog komen, depressieve episodes, vermoeidheid, tintelende sensaties in het lichaam, overbelast zenuwstelsel en ik kan nog wel even doorgaan.
Met andere woorden: de rek is er aardig uit zullen we maar zeggen.

Voor normale mensen klinkt dit misschien wel heel surrealistisch alsof je mentaal niet helemaal lekker zou zijn als je dit ervaart. Ga maar even naar de GGZ voor een diagnose, een pilletje en een therapie en hopelijk komt het dan weer goed met je zou je hierbij kunnen zeggen. Maar ik weet donders goed dat ze bij de gemiddelde GZZ instelling hier geen kaas van hebben gegeten als je met dit verhaal komt en dan ook nog zeggen dat het ‘áscensiesymptomen’ zijn, bij de gemiddelde ‘normale’ nuchtere persoon ben je rijp voor het gesticht of wordt er een labeltje op geplakt : schizo- affectieve stoornis bijvoorbeeld, klinkt wel leuk want met al die bijzondere spirituele ervaringen en dan ook nog eens trauma dat kan nooit goed zijn. Dissociatieve stoornis komt waarschijnlijk meer in de buurt (als ik mijzelf zou mogen diagnosticeren zou dit het meest in de buurt komen samen met Complex PTSS en vroegkinderlijke trauma). Maargoed, even genoeg psychiatrie voor vandaag, wat ik trouwens ongelofelijk interessant en mooi vind vind en veel uit haal, los van de GGZ waar ik dan wel mijn vraagtekens bij heb. Toch mis ik net die ene touch dus we gaan even wat dieper.


Terug naar de bijzondere spirituele ervaringen: ascensie. Ja, mensen ik ervaar het toch echt: my body keeps the score. Zo zat ik laatst in de bus en ik voelde mij helemaal niet menselijk meer: alsof ik van binnen gevuld was met vloeibaar goud licht wat mijn fysieke dichtheid overstijgt, alsof ik aan het oplossen ben van binnen. Ik doe af en toe een lichamelijke check zoals bloedonderzoeken en laatst een buik echo maar alles was prima hoor. En bij de bioresonantie komt naar voren dat ik in een stijgende lijn aan het helen ben ondanks parasieten en schimmels die nog niet helemaal weg zijn en emotionele velden die nog actief zijn.


Ik ben redelijk gezond dus op papier maar ik heb het gevoel alsof ik dagelijks door een bankschroef ga alsof alles wordt fijn geplet van binnen. Alsof alles gedraaid in mijn lichaam zit net als die energieballen die ik als een slinger door mijn lichaam voel gaan. Ik heb mij nog nooit zo oncomfortabel gevoeld als de laatste 2 jaar, het is bepaald geen pretje. En toch dient het iets hogers en niemand kan mij wijs maken dat wat ik ervaar niet kan want ik laat mij onder geen beding gaslighten en mij voor gek verklaren waarom ik ervaar wat ik ervaar ook al ben je een top psychiater of dokter. Niemand ervaart wat je jij zelf ervaart dus je ankerpunt ben je toch altijd zelf ook al ben je geen dokter en heb je net als iedereen blinde vlekken maar voelen doe je zelf in je eigen lijf.

Maar af en toe is het ook wel een beetje eng. Mijn leven is sindsdien heel erg veranderd en ik voel mij sindsdien niet bepaald ‘normaal’ meer. ik heb altijd het gevoel gehad dat ik in essentie buitenaards ben en dat wordt met de dag meer bevestigd. Vooral toen ik vandaag in de bus zat en zag (om helderziendheid even niet te verwarren met waanbeelden) dat ik van binnen aan het oplossen ben in een vloeistof toen werd dit vermoeden wel weer even bevestigd. Dit houden we even tussen ons hoor want als je zoiets aan de psychiater vertelt dan weten wel raad met je tenzij je het geluk heb dat iemand echt open minded is.


Ik heb het gevoel alsof ik de hoofdrol speel in een science fiction film met een spiritueel randje. Een film waarbij wij als mensheid ascenderen van 3d naar een veel hoger dimensionale werkelijkheid waarbij waarachtige harmonie, liefde en vrijheid de boventoon voert. In de spirituele kringen wordt gesproken over het opstijgen naar 5D maar dit voelt niet helemaal kloppend, ik denk dat het veel complexer en anders is dan dat. Wat wel aannemelijk is is dat de structuur van het menselijke lichaam ook anders namelijk niet carbon based maar kristallijn lichaam met minimaal 12 dna strengen zou kunnen worden. In Zwitserland zijn hier onderzoeken naar gedaan waarbij ze de uitbreiding van het aantal DNA- strengen hebben kunnen waarnemen in het collectieve veld.=


In deze nieuwe ervaring en werkelijkheid zijn we meer verbonden met de bron en gaan er portalen en mogelijkheden open om een nieuwe wereld met elkaar te creëren die wij in onze mooiste dromen niet eens kunnen voorstellen. De psychiater ziet mij al aankomen met dit praatje (gelukkig heb ik die niet dat scheelt). En al zou ik die wel hebben zou ik die persoon net als iedereen zoals ook mijn lezers kunnen beroepen op je voorstellingsvermogen. Something beyond your imagination might happen!
En dan voorbij alle kaders van wel en niet zou kunnen, dit kan niet, dit is New Age, dat komt alleen in films voor, het is wetenschappelijk niet bewezen (tot ik het tegendeel bewijs), voorbij alle nonsens en beperkingen. Wat als er een shift gaand is op aarde? een shift waarbij alles wat je is aangeleerd grotendeels niet kloppen of gelimiteerd zijn. Wat als er zoiets groots gaande is waar je niet van had kunnen dromen en wat niet te bevatten is voor de capaciteit van je minuscule hersentjes. Denk daar maar eens even over na.


Ik weet door mijn ervaring en wat ik ervaar dat er echt iets bizars gaande is en dat de trillingsfrequentie van de aarde en alle bewoners alsmaar toeneemt. Dit is overigens waarneembaar door de Schumann resonantie (hartslag van de aarde). Schijnbaar hoor ik bij trial van de groep mensen die nu aan de beurt mag voor de herstructurering van het menselijk lichaam voor de nieuwe aarde en ik kan je vertellen: it ain’t fun. Ik mis het zo vaak om mij normaal mens te voelen zoals vroeger en de mensen op straat en in mijn omgeving die nog kunnen functioneren in dit programma van de dagelijkse realiteit en matrix denk aan: werken, sociaal doen, gezin, sport, copuleren, naar de tandarts, de kapper gaan, leuk overkomen voor de buitenwereld, op visite gaan, rekeningen betalen, huishouden, administratie doen, douchen, hobby’s bijhouden en ga zo maar door.

En dat in deze highspeed van 24 uur op een dag. Ik kan je vertellen: dat gaat allemaal niet samen met dit rare gebeuren waar ik mee te maken heb, het lichaam kan dit allemaal niet meer bijhouden.
Het hoge woord moet eruit; ik sta op non actief in de matrix, ik doe dus even niet meer mee. Of ik het nou leuk vind if niet want regelmatig zit ik in de weerstand vanuit mijn persoonlijkheid die dit niet wil. Ik kan niet wachten tot mijn nieuwe lichaam operationeel is en klaar voor gebruik. Ik hoop dat er vleugels bij dat nieuwe lichaam inbegrepen zitten, type 888 with cosmic wings always young bijvoorbeeld.
Wel lullig dat je regelmatig het gevoel heb dat je geslacht wordt, lamgelegd en in de bankschroef gezet tot je in een vloeibaar gedaante verandert. Dat zou makkelijker moeten kunnen maar daar gaan we het de volgende keer over hebben. Ik ga het dan ook hebben over de impact van voorouderlijk trauma en starseeds (sterrenmensen). Het moet niet gekker worden natuurlijk.


Veel liefs en keep open minded en hearted.

Anita

Please follow and like us:
error
fb-share-icon
Please follow and like us:
Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *