Zoals de meeste volgers van deze blog wel weten, als ik überhaupt nog volgers heb was ik ooit een spiri wiri- figuur. Ik channelde met aartsengelen, was verslaafd aan orakelkaarten leggen en ik had ook nog een tweelingziel.
Het recept voor een verknipte, doorgeslagen en een gebrainwashte jonge vrouw die naïef dat ze was haar heil zocht in de snoepwinkel van de New Age wereld.


Zo was ik ook heel erg begaan met de volle maan. Iedere maand weer maakte ik notes van al mijn manifestaties die nooit zijn uitgekomen en schreef ik de zaken op die ik wilde loslaten. Enfin, dat laatste verbrandde ik dan in een vuurkorf tijdens de avond van de volle maan.

Ik dacht toen echt dat het functioneel was wat ik deed maar ik merkte helemaal niets behalve dat ik in een loop bleef hangen.

De maan nam een loopje met me. Ik kwam op een bepaald punt waarbij ik dacht van: ‘waar ben ik nou toch eigenlijk helemaal mee bezig, die maan werkt helemaal niet, hij doet totaal niet wat ik wil, eerder het tegenovergestelde.

Toen ik na de zoveelste volle maan verbrandingsceremonie mijn badjas ritueel verbrandde dat symbool stond voor mijn comfortzone hoorde ik allemaal gefluister rondom het vuur en de tuin.

Dit was ik freaky kan ik je vertellen. Hierna ben ik gaan onderzoeken wat er nu in vredesnaam loos is met die f***n maan, ik vertrouwde het niet meer.

Ik kwam erachter na een gedegen onderzoek dat de maan een duister zooitje is, zoals wat ik had meegemaakt tijdens het vuur in het holst van de nacht. Je zou kunnen zeggen dat de maan een kunstmatige ruimtestation is om de matrix negatief te beïnvloeden. Dit verklaart dan ook wel waarom er zoveel ongelukken gebeuren tijdens volle maan.

Vroeger zag ik altijd enge gezichten en monsters in de maan, blijkbaar zag ik de maan toen voor wat het was. Anyway, iedereen mag van de maan denken wat hij ofzij wil. In mijn beleving en vanuit mijn ervaring, kennis en kunde is de maan een bedrieglijk planeetje waar ik niks mee te maken wil hebben.


Wat ik nog ergste vind is dat er zoveel zogenaamd ‘bewuste’ mensen zijn of New Agers beter gezegd die de maan eren en die met hun tarotkaartjes, kristallen en meditatiekussentjes eclipse en full moon prayers en ceremonies houden.

Echt, ik kots erop. Mensen die totaal geen onderzoek naar wat ze doen en of het wel zuiver is en klopt maar nee joh, gewoon eren die handel en met marketingtrucs en glamour foto’s die troep verkopen terwijl ze zichzelf onderdompelen in rozenblaadjes, floridawater en hun Shiva en Shakti openzetten voor Lillith en weet ik veel wat voor godinnen.


Uiteraard zijn het vaak dames die claimen priesteres te zijn geweest in Atlantis in hun vorige leven.Ik zal je zeggen ik ben er klaar mee. Ik wil niet geassocieerd met mensen die dit soort dingen doen, het draint me gewoon. Ik kan niet toekijken hoe mensen zichzelf prostitueren voor de volle maan en denken iets nuttigs te doen.


Ieder zijn of haar ding maar mij niet gezien, dan aanbid ik nog liever Satan, die komt er tenminste voor uit dat het een klootzak is, niks schijnheiligs aan.

De zon daar zie ik wel potentie is, die is in mijn ogen gelinkt aan de schepping en de bron, maar daar zal ik het een andere keer over hebben.
Ik mag mij terdege beseffen dat ik natuurlijk geen vrienden maak met deze blog, of juist wel maar dan geen volle maan trutjes zoals ik zelf ook heel wat jaren geleden was.


Sinds ik de volle maan de deur uit heb gedaan voel ik mezelf veel krachtiger dan daarvoor alsof ik weer mezelf werd zonder iets buiten mijzelf te zoeken.

Dit wilde ik even kwijt want ik sta voor het doorbreken van taboes en spirituele modellen die de container in mogen en dan al helemaal de pop- spiritualiteit met alle trends die niets met de waarheid te maken hebben.

Volgens mij is de volle maan al een business model geworden waar miljoenen of al dan niet miljarden aan verdient wordt.

Geen probleem hoor om lekker te cashen en de overvloed te ervaren maar weet dan wel waar je je power en je en je ziel mogelijk aan verkoopt. Voor mij geen maan bullshit meer, ik houd het wel bij de zon.

Heel veel liefs en zonnekracht

Anita Sulis

Please follow and like us:
error
fb-share-icon
Please follow and like us:
Tags:

2 Comments

  1. Heerlijk om dit te lezen. Het is allemaal onzin en bedoeld om ons vast te houden in de matrix. Er zijn alleen weinig mensen die dit door hebben. Even verder lezen nu op jouw site.

    1. Hallo Elania, dank je wel voor je leuke reactie! Jij begrijpt het;) Niet veel mensen hebben dit door inderdaad en toen ik met de deze site begon was ik ook nog into de New Age en de volle maan stuff maar gelukkig ben ik uit die hypnose haha. Liefs, Anita

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *