Tot voor kort heb ik het bestaan van starseeds vaak afgedaan als een New Age concept. Maar sinds een tijdje reflecteer ik vaak op de vraag waar ik van oorsprong vandaan kom. Ik voelde mij als kind al enorm anders dan de meeste mensen en tegenwoordig is het al helemaal erg. Het lijkt wel alsof ik jaren probeer om als een ‘normaal’ mens te leven en te doen maar ik voel mij van binnen gewoon niet zo. De verbinding met de bron heb ik al zolang ik mij kan herinneren, die ben ik nooit kwijt geweest, in ieder geval niet in dit leven. De reden dat ik hier nu pas over schrijf is omdat mijn innerlijke criticus en de mind control aangestuurde gedachtes mij vaak nog wijs maakten dat het starseed fenomeen voortkomt uit een spiritueel ego alsof je ‘specialer’ zou zijn dan andere mensen. Alleen heeft het daar niets mee te maken al zullen er natuurlijk individuen of influencers zijn die niet helemaal zuiver zijn en roepen dat ze een starseed zijn. Maar ja, wanneer weet je of je een starseed bent? En wat voor één ben je er dan? En zoja, wat heeft het voor zin om het te weten?

Maar de prangende vraag en de behoefte om naar mijn werkelijke huis terug te keren zijn groter dan de ondermijnende gedachtes en overtuigingen van het bange ‘ik ‘je wat zich liever verstopt om niet gezien te worden en stilzwijgend en afvragend door het leven gaat.
Ik weet dat het na dit leven tijd is om terug te keren naar mijn thuis en daarmee bedoel ik de planeet waar ik vandaan kom. Wat mij betreft was dit de laatste ronde van het rad van wedergeboorte op deze prison planet. Ik houd van de aarde en dan heb ik het over de natuur, de elementen, de zee, de jungle, de dieren, kinderen en eigenlijk alles wat puur is.
De schaduwoverheid, regels, corruptie, @genda 2000dertig, de wereldwijde bomenkap en biomassa industrie, de farmaceutische industrie, de door de elite gecreëerde armoede, kinderhandel, mindcontrol om maar wat zaken te noemen is onverteerbaar voor mij persoonlijk en voor heel veel starseeds en dus mensen. De redenen dat starseeds hier zijn is om de transitie waar we in zitten naar de gewenste tijdlijn te zetten.

Starseeds doen dit door hun natuurlijke trillingsfrequentie, diepere kennis uit andere melkwegstelsels die dit al hebben meegemaakt wat er nu op de aarde aan de gang is. Bij starseeds werkt mindcontrol niet zoals dat bij de meeste mensen wel werkt. Iedereen staat in principe onder mindcontrol, starseed of niet alleen de ene breekt er sneller doorheen en doorziet de lagen veel sneller waar anderen leven na leven in de zelfde mindcontrol programma’s blijven hangen zonder ook maar iets door te hebben. Een starseed is moeilijker te programmeren en te controleren, die doorzien het spel sneller omdat zij hier zijn met een missie om de aarde te bevrijden van de elite en de controle krachten die onder controle staan van Reptilians.

Tot voor kort kreeg ik door dat mijn afkomst van het Andromeda sterrenstelsel is. Dit zijn wezens die alleen maar in absolute vrijheid kunnen leven, zij zijn diegenen die de globsalisten en de overheden al vroeg doorzien. Andromeda starseeds maken vaak een impact op anderen met hun trilling en hun hele zijn zonder dat ze het zelf vaak door hebben. Omdat ze van nature in 12D en hoger vibreren zijn ze erg krachtig. Als mens kunnen ze bang zijn voor hun eigen kracht omdat er een groot contrast is tussen 3D en 12D, het zijn multidimensionale reizigers. Vaak hebben ze veel slaap en rust nodig waarin ze vaak aan het reizen zijn in andere velden en werelden. In deze 3D realiteit kan het shiften van hogere dimensie lagen naar 3D gepaard gaan met depressies, angst en wanhoop, dit komt door het contrast en de schommelingen van heel hoog vibreren naar laag waardoor je voor je gevoel vele dieptepunten bereikt.

Het schijnt dat Andromedans en Reptilians niet zo lekker samen gaan. Als ik voor mezelf spreek kan dit zeker kloppen. Een paar maanden geleden werd ik plotseling omringd door een groep reptilians terwijl ik bezig was met een visualisatiereis. Ze hebben blijkbaar mijn roep voor meer financieel geluk gehoord waardoor ze mij een aanbod deden.
Het aanbod was dat ze letterlijk mijn bloed wilden in ruil voor financiële overvloed. Ik legde uit dat ik niet met hun in zee ging en dat ik mijn eigen scheppingskracht wel aan zou wenden. Toen vertelden ze me dat ik mijn ware ras verloochen want ik zou namelijk ook een reptilian zijn. Ze speelden in op mijn twijfel omdat ik toen al bezig was met waar ik vandaan kwam en mij weleens heb afgevraagd of ik van reptiliaanse afkomst kwam.

Ik werd op dat moment zo boos dat die reptilians per direct waren verdwenen, alsof zijn overroeld werden door mijn emotie. Een paar weken later kreeg ik een merkwaardige mail van de bloedbank, met de vraag of ze mijn plasma mochten gebruiken van een eerdere bloedafname. Maar, guess what? Ik heb nog nooit bloed afgestaan.
Ik heb meteen naar de bloedbank gebeld en ze kwamen al snel met de verontschuldiging dat er een fout was gemaakt. Toch vond ik het erg vreemd. Een aantal maanden daarvoor had ik een hele realistische droom of nachtmerrie waarbij er bloed bij me werd afgetapt en ik een injectie kreeg buiten mijn wil om. Toen ik die mail kreeg moest ik gelijk aan die droom en het voorval met die Reptilians denken. Ik heb het wel losgelaten omdat ik merkte dat ik heel paranoïde werd en ik nooit toestemming heb gegeven hiervoor.

Om weer even terug te gaan naar de Andromedan starseeds, dit was voor mij één van de vele bevestigingen naast de diepe emotie en resonantie die ik voelde toen ik realiseerde dat mijn wezen uit Andromeda komt.
Zelfverrijking en service to- self mentaliteit wat je vooral ziet in de matrix past niet bij de gemiddelde starseeds omdat we hier voor het grotere goed zijn en niet om de persoonlijkheid en egobelangen te vergroten.
De meeste starseeds zijn met zuivere redenen hier en handelen ernaar hoewel er ook een hoop starseeds zijn bij wie het bewustzijn en diepere besef van wie ze werkelijk zijn nog niet is geactiveerd. Het goede nieuws is dat ook zij spoedig zullen ontwaken want het bewustzijn neemt met de dag toe en daar is de elite als de dood voor. Dat is dan ook de reden dat ze wereldwijd de orwelliaanse regels en de V in rap tempo willen implementeren.

Het enige wat de elite kan doen is de overwinning van de zuivere mens en de goedaardige wezens op aarde vertragen en dat is wat ze ook doen maar ze kunnen dit niet ongedaan maken. Uiteindelijk zal de waarheid en de zuiverheid overwinnen maar tot die tijd is de kosmische oorlog in volle gang. Daarom zijn starseeds hier, niet omdat we beter, specialer, mooier. begaafder of talentvoller zijn. Starseeds zijn gelijkwaardig net als ieder mens, net zo speciaal als een mier of rups, er is geen onderscheid behalve dat de herinnering van de afkomst en met de bron intact is.

En dat gezegd te hebben hoop ik ook ondanks dat ik door hele zware lagen ga en veel interdimensionaal werk verricht ook op mijn manier mijn steentje bijdraag aan de overwinning met mijn kennis en vaardigheden van mijn moederplaneet, om ook hier de aarde terug te brengen naar de oorspronkelijke staat.
Daarom zijn we hier, als starseeds in menselijke gedaantes om samen met alle andere mooie mensen een betere wereld te scheppen.


Op naar een betere wereld!

Anita Sulis

Please follow and like us:
error
fb-share-icon
Please follow and like us:
Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *